LCHF Choklad- och kokosmuffins

Dessa goda muffins slängde jag ihop i söndags, ville ha det "lilla extra" i dem så tillsatte kokosflingor och la frusna hallon i botten på muffinsformarna. Tror också det kan vara riktigt gott att vispa ner hallon i smeten. Eller varför inte göra en frosting med philadelphia, hallon, kokos och sötning? Jag drog ner lite på sötningen i smeten, och för min smak så blev de alldeles perfekta med tydlig kakaosmak, men ändå med sötma!
Detta använde jag till cirka 8 medelstora muffins:
1 dl mandelmjöl
2 msk kokosmjöl
0,5 dl kokosflingor
2 ägg
50 g smör
1 dl vispgrädde
0,75 dl sukrin (öka på till 1 dl om du vill ha de sötare)
2 msk kakao
1 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver
0,5 dl frusna hallon
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret. Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Häll i grädden, smöret och äggen. Vill du ha hallonen med i smeten så vispa ner dem nu, då kan du öka på mängden lite. Annars lägger du 2 hallon i varje muffinsform som du placerar på en plåt. Lägg smeten i muffinsformarna, fyll upp till hälften av formen ungefär. Grädda mitt i ugnen i cirka 20 minuter.
Låt muffinsen svalna något innan du äter dem. ENJOY!