Julbak á la LCHF
Här julbakas det i sjukstugan!
Redan i förrgår när jag gick från gymmet kände jag mig inte helt hundra. Och igår vaknade jag upp med ont i halsen, täppt i näsan, lock för öronen och feber. Åkte ändå till jobbet för min tanke var bara "jag kan ju inte bli sjuk NU". Kollegorna tyckte jag skulle gå hem, men kom till sist överens om att jag jobbade in dagens jobb så att jag kunde vara hemma idag och friskna till. Rätt bra idé ändå känner jag nu.
Men till mitt stora problem: JAG BLIR JU SÅ LÄTT RASTLÖS! Vad gör man en hel dag när man bara ska vara hemma? Titta på tv är kul i någon timme. Läsa en bok är kul i någon timme. Glo på datorn är kul i någon timme. Men seeeeeen då!?!?!? Jag satte igång och julbakade! Så här hemma är det tre nyckelord som gäller just nu: tända ljus, julmusik och lukten av nybakat...

Hemmagjord choklad. Helt från scratch! Men kokosflingor, solrosfrön och toppat med sesamfrö och flingsalt. Top notch kan jag lova!

Lussekatter. Glutenfria och sockerfria. Bakade enligt det recept jag lagt ut i bloggen tidigare. Men istället för grädde använde jag mjölk. Och körde på 1,5 paket saffran.

Kanelbullar in the making. Klicken i mitten är alltså kanelsmör. Även dessa är såklart gluten- och sockerfria. Skippade mandelmjöl och gjorde dem endast på kokosmjöl. Hela receptet kommer!
Kan lägga till att rastlöshet plus nybakade godsaker är en mindre bra kombination, haha! :-) Men å andra sidan är nu allt provsmakat och mer än godkänt! Allt är nu i frysen och plockas fram på julafton till syrran och mig! PUSS!
skriven
Fan vad du är grym emseklutten!!! Du e min förebild för 2014, ska bli ett hälsosamt år :) hih. ❤