Tillsatser i vin
Hej på er! Hoppas ni haft en bra dag! Själv stack jag till gymmet direkt efter jobbet, och det var sååå skönt! Haft ett litet uppehåll nu den senaste månaden då jag bytt gym och haft lite sjuka däremellan. Men nu jäklar, nu ska gymkortet gå varmt!
Nu efter allt man hört om allt skit (rent ut sagt) som finns i vin, så tycker jag plötsligt inte att det är så konstigt att jag mådde som en överkörd grävling igår? Att man dessutom mår sämre än vanligt dagen efter ett par glas vin då man äter LCHF/lågkolhydratskost verkar ju vara väldigt vanligt? Kroppen är renad från så mycket annat skit att man reagerar starkare på tillsatserna och allt vad det är i vinet. Mmm. Intressant det där. Och sjukt och helt skruvat. Att det ska stoppas i en massa tillsatser och fusk i precis allting? Tänk hur denna generationens kroppar kommer må, och se ut, om femtio år? Femtio år av vitt mjöl och stärkelserik mat, socker i precis allting, överdosering av skräpmat och noll motion. Hemska tanke.
Var trots allt hyfsat produktiv igår tycker jag, bakade bullar, chokladmuffins och tillagade hel kyckling i ugn! Hemmafrun inom mig gick loss med andra ord! Har by the way lite svårt för att säga "baka" när det gäller LCHF-recept... det är ju mest att vispa en smet? Detdär klassiska med att knåda degen, vänta på degen att jäsa osv slipper man ju. Hehe, lättare "bakning" får man leta efter! Mina muffins blev hursomhelst sjukt goda, slänger upp receptet här imorgon!